dagens av marilyn monroe

simpel as that

dont fade

smil til verden og verden smiler til deg

Mikhael Paskalev - I spy

Tommel opp eller ned?

jordbærrøde kinn i varmeHvordan skal dere tilbringe deres sommer? Skal dere noe spesielt? Jeg har bare en plan... jobb! Jeg aner ikke hva annet jeg, sydenturen som egentlig skulle ta plass blir mest sannsynelig avlyst fordi jeg skal jobbe. Ikke så veldig gøy egentlig! Bildet ovenfor hadde vært så fint å tilbringe sene sommernetter på, med sjelevenn samtidig kjæreste. Bare han dukker opp da.

dagens antrekk 14.03.2012

ja, dagens antrekk som jeg lovet dere. HVA SYNES DERE DA?

14.mar.2012Er på skolen, YEEY. steikje fine gardine altså. ha en fin dag

deep in my soul


privat.

er det egentlig noen som vil meg noe? har jeg egentlig en mening med å være den jeg er? påvirker jeg noen, eller er jeg bare skygge? er de smilene som kommer mot meg falske eller er de til å tro på? blir jeg brukt eller er jeg verdig? 

spørsmålene mine er mange, og svarene er få.
ingen av skuldrene på denne jord er sterke nok til å bære eller i det hele tatt føle på mine tankekiloer. jeg finner ikke den rette til å fortelle ting til, men jeg har så lyst til å fortelle. mange sier de forstår, men mener de det? har jeg egentlig noen mening med det jeg sier til andre? 

når de fleste som vet hvem jeg er, og tenker seg om... da vet nok de fleste litt av det jeg bærer på. ja, du vet det nok.

2012shades of blueDagens inspirasjon. Jeg finner mitt favorittbilde øverst til venstre, hvor er ditt? 

carry me home tonight


/ via tumblr

Hallelujah av Jeff Buckley, søk opp på spotify og hør. Fin sang til å avslutte en ok dag med. Jeg skal få på et nytt design imorgen, og med det feirer vi med et antrekksbilde. Imorgen altså. Føler altså at imorgen har jeg passende antrekk til å vise på cyberspace. Har du hatt en fin helg?

We cannot direct the wind, but we can adjust the sails

Livet er ukjent. Ingen kan ikke være 1 prosent sikker på hva som skjer neste time, eller neste dag. Ingen vet va det neste minuttene bringer. Jeg håper på det positive, gjør du?

om meg

johanna var navnet og ditt var?

arkiv

linker

design by: renate

hits